HEAVEN FOUR Amsterdam - Massage en gezichtsbehandelingen

HEAVEN FOUR Amsterdam - Massage en gezichtsbehandelingen favorite
Category:
Business Type:
Business
Address:
Christiaan Huygensplein 9, 1098 PZ Amsterdam, Netherlands
Tel:
Description:

Amsterdam, de bruisende hoofdstad van Nederland, herbergt vele geheimen. Een daarvan is HEAVEN FOUR Amsterdam, een oase van rust en schoonheid gelegen aan het Christiaan Huygensplein. Hier wordt de drukte van de stad even op pauze gezet en staat uw welzijn centraal.

 

Ons aanbod is divers: van ontspanningsmassages die u helpen de stress van het dagelijkse leven los te laten tot specifieke massages zoals de sportmassage voor de actievelingen onder ons, of de zwangerschapsmassage voor aanstaande moeders. Elke massage wordt uitgevoerd door onze deskundige therapeuten, die elk detail kennen van het menselijk lichaam en precies weten hoe ze u in de watten moeten leggen.

 

Maar HEAVEN FOUR Amsterdam gaat verder dan alleen massages. We zijn trots op onze hoogstaande gezichtsbehandelingen die afgestemd zijn op de unieke behoeften van uw huid. Of u nu op zoek bent naar een standaard gezichtsbehandeling of een geavanceerde anti-aging behandeling, wij hebben wat u nodig heeft. Voeg daar onze professionele pedicures aan toe, en u heeft een compleet pakket voor totale lichaamsverzorging.